Valmentajat

Minna Pajulahti

Olen kilpa-urheillut pienestä tytöstä lähtien. Kilpaurheilu, valmentaminen ja ohjaaminen on antanut minulle paljon ja nautin muiden valmentamisesta. Tällä hetkellä ykkös lajini on ollut women’s physique ja kilpailen kansainvälisesti suurimmassa ja arvostetuimmassa liitossa, IFBB:ssä.

Kilpailen myös voimanostossa ja penkkipunnerruksessa sekä maastanostossa. Penkkipunnerruksessa ja voimanostossa olen voittanut Euroopan- ja Maailmanmestaruuden kahdesti. Nimissäni on myös maailmanennätys penkkipunnerruksessa sekä maastanostossa.

 

Online valmennuksella voimme vaikuttaa useamman ihmisen arkeen ja elämään!

minna pajulahti valmentaja
jani ihalainen

Jani Ihalainen

Jani Ihalainen on toiminut aktiivisesti naisten ja miesten valmentajana kuntoilijasta huippu-urheilijaan yli liitto- ja lajirajojen jo vuodesta 1994.

Hän on voittanut urallaan yhteensä 29 MM-kultaa voimanostossa, penkkipunnerruksessa ja maastanostossa sekä kuulu voimanoston Hall of Fameen. Jani toimii myös voimanoston kansainvälisenä tuomarina.

Laajan, vuodesta 1994 alkaneen valmentaja kokemuksen lisäksi, hänellä on myös liikunnanohjaajan koulutus ja muita täydentäviä opintoja.

Jani on kouluttanut itseänsä ympäri maailmaa, mm USA:ssa, Australiassa, Saksassa, Itävallassa sekä Englannissa valmennettavana sekä valmentajana.

Janin vuosien kokemus urheilijana ja valmentajana, on kerryttänyt hänelle tiedon ja taidon ohjata ihmisiä kohti tavoitteitaan ja saavuttamaan ne.

Oli sitten kysymyksessä painonpudotus, bodyfitness, voimanosto tai esimerkiksi jalkapallo, Janin vertaista osaajaa saa hakea.