Valmentajat

Minna Pajulahti

Olen kilpa-urheillut pienestä tytöstä lähtien. Kilpaurheilu, valmentaminen ja ohjaaminen on antanut minulle paljon ja nautin muiden valmentamisesta. Tällä hetkellä ykköslajini on ollut women’s physique ja kilpailen kansainvälisesti suurimmassa ja arvostetuimmassa liitossa, IFBB:ssä.

Kilpailen myös voimanostossa ja penkkipunnerruksessa sekä maastanostossa. Penkkipunnerruksessa ja voimanostossa olen voittanut Euroopan- ja Maailmanmestaruuden kahdesti. Nimissäni on myös maailmanennätys penkkipunnerruksessa sekä maastanostossa.

Aikaisemmin lajini oli 13 vuoden ajan fitness, jossa on fysiikka- ja vapaa-ohjelma kierros. Ensimmäiset fitness kisani olivat vuonna 2000 ja sillä tiellä olen edelleen. Tässä lajissa voitin junioreiden Maailmanmestaruus hopeaa ja useampia Suomenmestaruuksia. Arnold USA:ssa sijoituin toiseksi ja pro fitneksessä Torontossa sijalle 7 ja Fibo prossa sijalle 5.

Fitnesstä ennen ja osittain samaan aikaan, elämäni täyttyi kilpa-cheerleadingistä. Jossa parhaimmat saavutukset ovat viisinkertainen Suomenmestaruus. Kolminkertainen Euroopanmestaruus kulta, sekä kaksinkertainen Maailmanmestaruus hopea-mitali.

Urheilu-urani aloitin 8-vuotiaana joukkuevoimistelussa, jonka päätin 16-18 vuotiaiden väline SM-pronssiin.

Ammatiltani olen lentoemäntä. Matkustaminen, pitkät poissaolot kotoa ja vuorotyö on minulle siis varsin tuttua.

Olen valmentanut Pro Elite Tiimiä noin 6 vuotta tiimiä nimeltä Pro Elite. Voitimme mm. viime vuonna vuoden tiimi palkinnon. Pro Elite on ryhmä huippu fitness urheilijoita, jotka ovat voittaneet useampia Suomenmestaruuksia sekä EM-ja MM-mitaleita. On ollut hienoa valmentaa aloittelijasta kansainvälisiä huippu-kilpailijoita.

Voisin sanoa, että olen Suomen paras vapaa-ohjelma fitness valmentaja, sillä urheilijani ovat aina kansainvälisissä kilpailuissa finaalissa. Teen ruokavaliot, dieetit, poseeraus opetukset, lookit sekä vapaa-ohjelmat urheilijoilleni.
Olen valmentanut urallani 5 IFBB Pro kortin saanutta urheilijaa.

Aloitimme Elite Academyn valmennuksen 2016 tammikuussa Jani Ihalaisen kanssa. Jani on valmentanut minua voimanostossa sekä physiquessa ja yhteistyömme on saumatonta, osaamisemme eri osa-alueilla täydentää sopivasti toinen toistaan.

Elite Academyssä on nyt loistava kilpaurheilu tiimi ja nyt on upeaa laajentaa osaamistamme myös jokaisen ulottuville internetiin online muodossa.

Niinkuin urheilijoidemme kanssa, niin myös täällä on hienoa nähdä, kun ihmiset onnistuvat ja saavuttavat tavoitteensa!

Online valmennuksella voimme vaikuttaa useamman ihmisen arkeen ja elämään!

Minnan valmennettavia:

 

Melina Keltaniemi, Bikini SM-ja overall voittaja

Pro Elite Team on tiimi, jota olen aina ihaillut ja miettinyt, että noin kovaan joukkoon haluan myös kuulua. Minnan valmennus on ihailtavaa panostamista urheilijoihin ja hänen ammattitaidolla ja kokemuksella tehdään huippu-urheilijoita. Olen kiitollinen Minnalle, että hän näki minussa potentiaalin ja toivotti minut tervetulleeksi tiimin.
Minnan kanssa ollaan asetettu kovat tavoitteet, ja yhdessä me teemme niin pitkään kovaa työtä, että nämä tavoitteet saavutetaan. ”If you can dream it, you can do it”

 

Milla kelahaara, Bikini SM-voittaja, MM-6

Olen 25-vuotias ja opiskelen tällähetkellä lääkäriksi. Pro Elite Teamiläisiin tutustuin kevään 2014 Santa Susannan EM-kisareissulla, ja sille tielle jäin. Parempaa jengiä ei voisi kuvitellakaan. Minna on valmentajana ykkönen.

Minna on tarvittaessa auktoriteetti, ystävä, lohduttaja ja omanlaisensa äitihahmo. Valmentajan ja valmennettavien välisiksi suhteiksi Minnan tyyli ei ehkä ole sitä perinteisintä mallia, mutta se tuottaa tulosta. Tästä todisteena vuodesta toiseen uskomattoman hyvin menestyvä tiimi, jossa jokainen urheilija on oman lajinsa huipputasoa!

 

Joonas Palmgren, Skandaali: Men’s physique SM-voittaja , MM-6

Minna on ollut täydellinen valmentaja ja jokainen kisadieetti onkin mennyt hänen tuellaan nappiin. Kaudesta riippumatta, olen aina saanut toimivat treeni- ja ruokaohjelmat, joiden vaikutusta on seurattu tarkasti ja tarvittavia muutoksia on tehty tasaisin väliajoin.

Pro Elite Teamin urheilijana olen saanut Minnalta niin tiedollisen kuin henkisenkin tuen. Milloin tahansa on ilmennyt ongelma tai kysymys, Minnan apu on useimmiten ollut vain muutaman minuutin odotuksen päässä.

 

Janina Hillman, junior bodyfitness SM-voittaja

Minnan valmennukseen en voisi olla enempään, kuin todella tyytyväinen. Itselleni tuli aivan yllätyksenä, kuinka kiinnostunut Minna on kunnostani ja kuulumisistani myös dieetin ulkopuolella. Tietenkin yhteydenpito on tiivimpää prepillä ja on hienoa huomata, kuinka kiinnostunut valmentaja on valmennettavistaan. Dieetillä Minna on tsekannut kuntoani parin viikon välein ja tehnyt muutoksia, jos on ollut tarvis.

Minnan valmennuksessa olen kehittynyt fysiikassa sekä urheilijana myös henkisesti.
Minna on helposti lähestyttävä valmentaja, ja hänelle on helppo kertoa mistä asioista vain, vaikkei ne eivät liittyisi lajiin mitenkään.

Olen ollut todella tyytyväinen valmennukseen, joten tässä valmennuksessa ja tiimissä minua tullaan vielä katselemaan kauan. Tavoitteita on ja niitä kohti koko ajan mennään!

 

Oona Ylitolonen, Fitness SM-voittaja, MM-6

Valmentajana Minna voi olla oikeastaan mitä vaan. Riippuen kilpailijasta sekä tilanteesta, hän voi olla joko omien sanojensa mukaan enkeli tai hirviö. Olen täysin samaa mieltä ja olen itse kokenut molemmat versiot moneen kertaan ja myös kaiken siltä väliltä.

Minna haluaa oikeasti tuntea valmennettavansa ihmisinä ja hän kyllä puuttuu myös kilpaurheilun ulkopuoliseen elämään, jos siihen tarvetta kokee.

Minnan kanssa voi puhua elämän tärkeämmistä ja syvällisemmistäkin asioista, mutta toisaalta myös vitsailla ja naureskella aivan karseille jutuille.

Minna on valmentajana vaativa ja ankara, mutta vähän äidillisinkin ottein varustettu Madame.
Kaikki ei siis pyöri hänen valmennuksessaan fitneksen ympärillä.

 

Jaana Malytcheva, Bikini SM-ja overall-voittaja, EM ja MM 2, Bikini Pro

Minna on tehnyt meistä tiiviin, vahvan joukon urheilijoita, joilla on sama päämäärä. Minna on valmentajana tarpeeksi vaativa ja tiukka, mutta samaan aikaan lempeä ja loistava ihmistuntija, jolle voi avautua asiasta kun asiasta.

Oli sitten kyse uusien bikinien väristä tai elämää suuremmasta ongelmasta, tiedän voivani aina luottaa mielipiteeseen.

 

Suvi Iso-kuusela, Bikini fitness SM-2, EM junior 4

Olen kuulunut Pro Elite Teamiin ”alusta asti”, enkä lähde kulumallakaan. Olin hakeutunut aina alan messuilla Minnan juttusille ja luettuani bikini fitnessin saapumisesta Suomeen, oli itsestäänselvyys, keneltä pyytäisin apuja.

Ei aikaakaan, kun seisoin näytillä vaativan silmän alla, että tuleeko mitään. Valmentajana Minna on aina vaatinut kovaa treeniä, eikä anna lupaa tekosyille. Hänellä on uskomaton taito kaivaa jokaisesta urheilijasta tämän paras potentiaali irti, niin fysiikan kuin stailauksenkin puolesta, sekä valita joukkoon siihen parhaiten sopivat yksilöt.
Valmennussuhteen aloitettuaan Minna seisoo urheilijansa takana 100 %:sesti, kunhan on lojaali.

Valmentajan lisäksi Minnasta on tullut itselleni myös erittäin tärkeä ystävä, jonka matkassa olen käynyt kiertelemässä myös Pro-puolen kemmakoita. Yksilölajista huolimatta on hienoa kuulua samanhenkiseen porukkaan, jossa kaikki jaetaan.

Minnan Pajulahden valmennettavat:

 

Bikini:

Suvi Iso-Kuusela SM 2, Fitness Classic 1, EM junior 4
Jaana Malytcheva SM 1, overall 1, Nicole Wilkins 1, EM ja MM-2, IFBB PRO
Milla Kelahaara, SM 1, Fitness Classic 1, MM-6
Elliida Veikkola, junior SM-2, Arnold Europe 4
Melina Keltaniemi SM 1, overall voittaja, Arnold Europe 3

 

Fitness:

Oona Ylitolonen, SM 1, Fitness Classic 1, EM-ja MM-6, Arnold Europe 3
Piia Pajunen, SM 1, EM-3, Arnold Europe 1, IFBB PRO
Maikku Hiljanen, Fitness Classic 1, Junior EM-1
Essi Sarja, Fitness Classic 1, SM-2, MM-5

 

Body fitness:

Tiina Vaskelainen, SM-1, EM-1, IFBB PRO
Johanna Jåfs, Fitness Classic 1, SM-3, EM-3
Katja Paju SM-2
Janina Hillman, junior SM-1
Heidi Sorsa, Fitness Classic 1, EM-4, IFBB PRO

 

Men’s physique

Jaani Inkinen, SM-1, EM- ja MM-4
Johannes Leivo, SM-1, MM-5
Joonas Palmgren, SM-1, MM-6