Shortsi Body

49,90 

Maskuliininen, pyykkilautavatsat, uimarantojen Arska ja Ken!
Shortsi Body! On sinulle, jonka tavoite on olla mies men’s fitness lehden kannesta.
Hyvännäköinen, hyvässä kunnossa, lihaksikas, sporttinen ja itsestään huolehtiva ovat sanoja kuvaamaan Shortsi Bodya.
Jos olet nähnyt livenä tai kuvia Men’s Physique kilpailuista ja tiedät, että sinusta on samaan tai jopa parempaan, Shortsi Body-ohjelma on sinulle!

Lue lisää alta.

Poista
tuotetunnus (SKU) Ei saatavilla/-tietoa Osastot: ,

Lisätietoa

Ohjelman kesto on 12-viikkoa ja siinä keskitytään erityisesti ylävartalo-treeneihin, jalkoja kuitenkaan unohtamatta. Treeniohjelmista valittavana on 5- 6 x viikossa kuntosalitreeni.
Ohjelmassa käytetään paljon suoria sarjoja ja viikoittain muuttuvat palautusajat, sekä toistomäärät saavat lihaksille jatkuvaa uutta ärsykettä.
Lihas pumpataan, joka treenissä loppuun ja näin varmistetaan lihaskasvu.
Mukaan tulee tietysti ruokavalio, joka varmistaa optimaalisen kehityksen. Kalorit pidetään plussalla, jotta kehitystä saadaan aikaan kuitenkin niin, että kun rantakausi koittaa sinä olet rantakunnossa!

Minna on valmentanut kolme eri Suomen mestaria Men’s Physique –sarjaan ja Janin tietotaito lihaksen kasvatuksesta ja voimanhankinnasta on tehnyt useita SM- ja myös MM- voittajia. Tämä valmentajien yhdistelmä takaa sen, että ohjelmassa kasvatetaan lihaksia, muokataan ulkonäköä, sekä saat myös voimaa.

Nyt pääset koittamaan, miten huiput treenaavat, kehittyvät ja muuttavat kehostaan Shortsi Bodyn! Huiputkin ovat joskus aloittaneet.
Ole seuraava joka tekee tulosta!

Shortsi Body treeni Shortsi Body treeni

Shortsi Body Old School

Shortsi Body Old School on treeniohjelma, missä tehdään suurimmaksi osaksi suoria sarjoja.
Liikkeitä on paljon, joten volyymia ei tästä ohjelmasta puutu. Kaiken tarkoitus on se, että kun lähdet salilta, tiedät ja tunnet mitä olet treenannut. Lihas treenataan loppuun ja se kasvaa!

Treenejä on intohimoisille salikävijöille 5, mutta voit treenata esimerkiksi vain 4 kertaa kierrättämällä viikkojakoa, (yksi tai useampi treeni siirtyy tällöin seuraavalle viikolle).
Treenit painottuvat rintaan, olkapäihin ja käsiin, nämä tehdään kahdesti viikossa.
Varsinaista aerobista harjoittelua tämä treenijakso ei sisällä, vaan kaikki energia säästetään salitreeniin. Jos kuitenkin koet, että haluat tehostaa rasvanpalamista, tai sinulla on ylimääräisiä kiloja, niin ohjeista löytyy myös vaihtoehto aerobiselle treenille.

Ruokavalioissa on kaksi vaihtoehtoa, joissa molemmissa on huomioitu riittävä proteiinin ja vitamiinien saanti, jotta lihas kasvaa mahdollisimman suureksi.

Tämän tyylisellä ohjelmalla on kehitetty ja kasvatettu useita Suomen mestareita Men’s Physique-sarjaan. Koita mitä sinä saat aikaan!

Shortsi Body Pumping Iron

Shortsi Body, Pumping Iron treeneissä on paljon liikkeitä ja sarjoja eli volyymia. Erikoistekniikoita käytetään hyödyksi pumppaamaan lihas loppuun. Treenien alussa on pääliike, esimerkiksi rintatreenissä penkkipunnerrus, jonka tavoitteena on antaa erilainen ärsyke lihaksen kasvuun suurella painolla. Niin suurella kuormalla että toistomäärät pysyvät vähäisenä. Tämän jälkeen on tarkoitus pumpata erilaisilla tyyleillä lihas täyteen, eli pumppiin.

Treenejä on viikko-ohjelmassa 6, mutta voit myös treenata esimerkiksi neljästi viikossa. (Siirtämällä joitakin treenejä seuraavalle viikolle, tai esimerkiksi treenata jalat vain kerran viikossa)
Aerobista ohjelmassa ei tehdä, sillä tässä pyritään saamaan lisää lihasta ja kaikki energia pidetään salitreeneissä.
Jos kuitenkin koet, että haluat kiristellä kehoasi, ohjelman lisäharjoitteista löytyy ohjeet myös tähän.
Ruokavalioissa on kaksi vaihtoehtoa Lean Muscle ja Muscle, joissa molemmissa on huomioitu riittävä energian, proteiinin, rasvan ja vitamiinien sekä hivenaineiden saanti, jotta lihas kasvaa mahdollisimman suureksi.

Tämän tyylisellä ohjelmalla Minna on valmentanut useita Suomen mestareita Men’s Physique-sarjaan. Nyt Minna paljastaa treeniohjelmat millä on tehty kolme Suomen mestaria.
Mikäli haluat kehittyä Shortsi mestarien tavoin, tämä on sinulle!