Selkäreeniä…ja tuikitärkeitä vinkkejä.

Pahoittelut…..onpas jäänyt päivittelemättä blogi. Viikoks… eiku kahdeks…. 😉 no mutta on ehkä ollu vähän väsy, ja vähän turhauttanutkin välillä ja vähän odottanut vapaapäiviäkin… siis duunista. Noi yhden vapaapäivän tauot ei samalla tavalla kuitenkaan palauta työhulinasta kun pari vapaata putkeen.
Reenit on tehty tuttuun tapaan, tossa toissa ja viime viikolla kyllä hyödynsin mahkun vapaapäivään rintareenin kohdalla, ihan työkuvioista ja -vuoroista johtuen. Viime viikon reenit sain tehtyä yllättävän kovastikin, Nekalasta saatujen vinkkien turvin. Edellisellä viikolla tehtiin Minnan kanssa selkäreeni ja laitan siitä videon pätkääkin. Tarpeellisia korjauksia liikkeisiin ja hyviä muutoksia, että saan tehtyä niin, että menee varmasti oikeisiin paikkoihin perille, ilman jumalatonta selkäjumia.
Osan liikkeistä olin tehnyt ihan väärinkin, tarttuen pilkuntarkasti johonkin Villen ohjeisiin….joka tietenkin menee mulla sitten metsään, kun tarkoitus olisi noin niinku lähtökohtaisesti tehdä perusliikkeet oikein, kun ”herra20vuottasalillakäyny” hioo nyt tällä hetkellä liikkeitään niin, että saa jonkun tietyn pallukan isommaksi tossa kohtaa ja muokkailee liikkeitä hyvinkin yksityiskohtaisesti välillä. Mutta mahtavia oivalluksen hetkiä ne on, kun löytää liikeradan jolla tuntuma tulee justiin oikeeseen kohtaan. Ja niitä oivalluksia tulee kyllä koko ajan, kun vaan jaksaa keskittyä hommaan. Ja tunnistan kyllä itsessäni semmosen pikkuhiksun (tässäkin kohtaa….) että imen kaiken mahdollisen kuulemani ja yritän sitten tehdä mahdollisimman ”oikein” ja orjallisesti, ”koska näin sekin teki”, vaikka tässä kohtaa se oman kropan tuntemuksien kuunteleminen olisikin se tärkein juttu. Ja jos ei tunnu menevän perille, niin jokuhan siinä omassa tekniikassa mättää tai joku paikka pettää ja sitten pitää hakee se oikee tapa. Ja pienistä jutuista loppujen lopuks kiinni… Onneksi Minna jaksaa vääntää mulle rautalangasta 😉
Yks tämmönen väärin väkeretty liike oli itselläni alatalja, josta paan nyt tulemaan koko pätkän, missä Minna katsoo eka mun version ja ohjaa sitten tekemään liikkeen oikein. Melkoinen ero tuntumassa, ja melkosen tyhmältä näytti eka versio 🙂

Ja toinen liike, mikä sitten vaihdettiin, oli kulmasoutu, jossa mun alaselkä alkoi jo antautua selän leipomisen jäljiltä, ja aiheutti vaan tarpeetonta jumia. Kulmasoutu vaihtui hammeriin, joka toimii paremmin ku hyvin! Menee makeesti sinne mihin pitääkin.

Ja tässä sitten koko reeni!

 

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *