Noni!
Nyt oli loppuviikosta ensimmäinen työreissu, mistä tiesin etten pääse omia ruokia valmistamaan ja paisteleen! Eli siis koeponnistus ruokien kanssa.
Torstaina oltiin kotikulmilla Pirkkahallissa, messuilla edustelemassa ja asiakkaita tapaamassa. Messukeskuksen tarjoama riisi-liha combo läpäisi kriittisen ravintotarkastuksen.

Sitten ajelin yötävasten kohti Kuopion “Puikkaria” ja kahden päivän konepäivä-tapahtumaa. Mukaan tein kahden päivän lounaat ja purkkeihin latarit/palkkarit. Reenin suunnittelin siihen Kuopion keskustan “johonkin” saliin. Fressi oli 500m päässä. Hyvin pääsi tekeen.

Hassulta näyttää Jokelan minibaari nykyään:)

Hyvin meni koko setti. Rahkat ja marjat ostin paikanpäältä. Hotelliaamiaisella puurot ja marjat oli kunnossa! Kyllä tämä onnistuu reissuhommissakin!
Vähän käyn ehkä hitaalla koska ajellessa eka mikä tuli mieleen oli että “onkohan tuolla LATAUSPÄIVÄ”