Eväshommia.

Eväidenteko duuniin, perushommaa. Rasioiden määrä pikkusen vaihtelee, riippuen onko aamu- vai iltahuki. Mun aamut alkaa nyt viiden maissa kotona. Ennen torkuttelin helposti jopa kuuteen asti, vedin kuteet vaan niskaan ja hurautin seiskaksi duuniin. Nyt on ollut pakko muuttaa systeemiä, sillä en enää pärjäisi ollenkaan ilman aamupalaa. Meillä töissä mahkua syödä ekan kerran on noin ysin maissa ja tätä ennen siis melkolailla päivän tehokkaimmat työtunnit. Eli siis aamuun lisää pelivaraa,puuro kotona naamariin ja ysin aamupalalla duunissa menee nykyään välipalarahka. Tää muutos alkoi oikeastaan nyt projektin tokalla viikolla. Aamut ilman mitään ateriaa sinne ysiin asti alkoi olla melkoista taistelua. Kroppa toimii jo ihan eri tavalla. Hyvä niin!

Tässä aamuvuoron evässettiä: välipalarahka ja hedelmä, rasioissa riisit, lihat ja kasvikset ja vielä tuorekasviksia naposteltavaksi. Kahvi menee duuniin ajellessa ja vettä menee koko ajan 😉

evästä

Ja tässä taas iltahukin evästä: kaks lämmintä ateriaa rasioissa, iltapäivän välipalarahka lisukkeineen ja kahvia ajomatkalle.

evästä

Huomasin, että toi iltavuoro onkin tosiaan haastavampi noiden syömisien kanssa. Mun duuni alkaa yleensä klo 13.30. Jos ei oo reeniä, niin aterioiden kanssa ei oo mitään ongelmaa, kun lounaan ehtii vetäistä kotona. Sitten kolmen tauolla rahkaa naamariin ja päivällinen kuudelta pikkupaussilla. Mutta mulla vaan usein on pakko ottaa reeni juuri ennen iltavuoroja, se on itseasiassa usein ainoa hetki viikosta, lukuunottamatta viikonlopulle osuvia vapaapäiviä, jolloin ei tarvi välttämättä tehdä reeniä kelloa vastaan. Mutta siis, kun ajelen suoraa reenistä duuniin, niin silloin mukaan lähtee lounas, iltapäivärahka ja päivällinen. Palkkarin hörpin töihin ajellessa ja monasti vetäsen rahkan heti töihin päästyäni, kun muuten ei jaksa sinne kolmen tauolle odottaa sapuskaa… Eli reenipäivinä usein ruokailut kääntyy niin, että iltapäivärahka tulee ennen ”lounasta”. Vielä periaatteessa tarvis olla iltapalakin duunissa mukana, mutta sen oon venyttäny kotiin. Kympin aikaan vaan on jo melkoinen nälkä, kun päivällinen menee kuuden maissa. No, mullahan on kuitenkin enimmäkseen sitä aamuvuoroa, niin eipä se maailma nyt sitten taida kaatua näihin muutamiin iltavuoroihin….kaikki reenit tehdään ja kaikki ruuat syödään kuitenki!
Aikamoinen muutos ruokailuihin on tullut parissa viikossa, siis ihan niin, että alkuun hankalan isoilta tuntuneet ruoka-annokset on vaihtuneet nyt joka välissä yllättävään nälkään. Mutta meibi its menttybii!!?? 🙂

 

 

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *