Ei tää oo välineurheilua… ;)

Tuli tossa esittelyssä jo mainittuakin, etten ole kovakaan saliharrastaja noin niinku ennestään. Joskus reilu 10 vuotta sitten salilla tuli käytyä, mutta hyvin perus-ylläpito-ohjelmalla tein liikkeet salilla ilman sen suurempia kehitystavoitteita. Ryhmäliikuntatunneilla tuli käytyä tuolloin paljon, semmosta perusliikkumista.
No nyt, yhtäkkiä alkoi säännölliset salitreenit ja reenivarusteet oli käytännössä luokkaa tuulipuku ja muutamat juoksurintsikat, ellei muutamia joogahousuja lasketa. Oli oikeesti pakko päivittää vähän kamppeita ja löysinkin netistä hyvät alet….ja lapasestahan se vähän lähti 😉

tilaus

 

Sattui hauska tilanne myös ekoissa yhteisreeneissä Bullfarmilla, kun tepastelin kylmin huulin tekeen etureisiä Minnan ohjattavaksi, ja ilman minkäänlaisia tossuja. Minna varmaan ajatteli, että mikähän halavatun mettäpölhö tää oikeesti on….. mutta hei, fokus olennaisessa; Reenissä, ei varusteissa 😉 Ja ihana Minna sitten haki omat KULTAISET conssit mulle reenin ajaks ja niillä vetelin. Hyvä reeni ja tulipahan huomattua sekin, että onhan se ihan pikkusen eri ku sukkasillaan!!! Reenitossuista oli ollut kyllä puhetta ja hankintalistalla olivat, mutta enpähän tähän pikaseen starttiin niitä ollut kerenny hakemaan.

conssitAika moni isommistakin körmyistä siellä muuten reenaili converseilla ja semmosilla omilla mäkin sitten alkuun päästelin menemään, ja hyvin ne itseasiassa toimi. Mutta ohutpohjaiset salitossut oli kuitenkin mielessä ja ne hommasin, vieläpä matalalla ja korkeella varrella, kun sattu niiiiiin hyvä diili eteen 🙂 Mutta eipä tää taida jäädä tähänkään vielä.  Nyt olis melkein pakko hommata vielä nostovyötä, että saa pidettyä keskivartaloa kurissa olkapääreeneissä ja jalkareeneissä.

tossut

No ni, onhan ne päheet noi tossut!! Ja melkosen tarpeelliset 😉

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *